reede, mai 1

Ribes on asju

Teatavasti sai Ribe eile Eesti restoranide uues top50-s teise koha, tuli minna linna peale tähistama.

Kõige huvitavam oli vast Tigus, kus menüü oli.... no ütleme, et ebatavaline: sinimerekarbid (väga head), hiidkrevetid (väga head), austrid (jätkuvalt ei julge proovida, ehk kunagi suudan), küpsetatud austrid (väga head, liiv krõmpsus kergelt hamba alla, mis oli iseenesest vinge), beebi kaheksajalad (väga head), hautatud lammas (superhea, nuga lihtsalt vajus läbi liha, kõik sulas keele peale ära). Kokkuvõtlikult kõik need asjad, mida menüüst küsida ei julge!

Joogikaart koosnes õhtu jooksul vahuveinist, šampanjast ja valgest veinist. Mingi hetk tuli ka lihtsalt palju vett juua, et asjade üle taas kontroll saada (ei tulnud välja).

Ahjaa, õhtu lõppes mingis Itaalia kohas, kus me vaagnatäie sinki endale sisse ajasime, ja natuke vahuveini ja punast veini ka.


Väga kahju, et selliseid supervingeid väljaminemisi niivõrd harva ette tuleb. Aga pühapäeval jälle!

RÕÕM!

1 kommentaar:

Reio Kokla ütles ...

Palju õnne Ribele!